Linjavaihde.net forum

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Linjavaihde.fi jatkaa nyt osoitteessa linjavaihde.net

Kirjoittaja Aihe: Ylivieska - Iisalmi [TS2010] [Työn alla]  (Luettu 8208 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

ATSF

  • Ylläpitäjä
  • *
  • Paikalla Paikalla
  • Viestejä: 361
Vs: Ylivieska - Iisalmi [TS2010] [Rakenteilla]
« Vastaus #15 : Toukokuu 01, 2015, 20:29:23 »

Oikeastaan päälle vuoden vanha lainaus riittänee kertomaan nykytilanteen.
On ollu niin paljon kaikkea muuta tekemistä että melko vähän on edennyt. Ylivieska - Nivala osasta päälle puolet tehtynä... Muutenkin tahtoo nykyään olla välillä melko lujassa motivaatiot koko Trainziin.

Lisäksi odottelen uuden Trainzin (T:ANE) lopullista julkaisua. Ennakkotilaajana minulla on ollut pelin betaversio jo puoli vuotta, mutta ne betaversiot on niin pahasti keskeneräisiä ettei se ole vielä pelattavassa kunnossa.

Kattoo sitten uuden Trainzin julkaisun jälkeen jos se kiinnostus heräisi uudelleen. Tavoitteena olisi saada edes Ylivieska - Nivala väli valmiiksi asti.
Kirjattu
Aiemmin tunnettiin nimellä Santa_Fe, mutta nyt olen ATSF

ATSF

  • Ylläpitäjä
  • *
  • Paikalla Paikalla
  • Viestejä: 361
Vs: Ylivieska - Iisalmi [TS2010] [Työn alla]
« Vastaus #16 : Marraskuu 24, 2019, 17:46:50 »

Pientä tilannepäivitystä. Pitkän tauon jälkeen avasin rataeditorin ja otin radan tutkittavaksi. Tällä hetkellä Nivala - Raudaskylä väli on lähes valmis. Tosin näyttää siltä että aika on tehnyt tehtävänsä ja ainakin Nivalan aseman seutua pitäisi päivittää. Maisemat ovat jonkun verran muuttuneet vuoden 2012 jälkeen. Varmaan pitäisi muutenkin päivittää kaikki basemapit uusilla tarkemmilla ilmakuvilla ja käydä koko olemassa oleva väli läpi, koska muokattavaa/parannettavaa löytyy. Ajattelin myös julkaista joitakin minun tekemiä radassa käytettyjä rakennuksia ja muita objekteja. Nekin vaan pitäisi sitä ennen tarkistaa ja päivittää laadultaan nykypäivän standardien mukaisiksi.

Uudeksi ongelmaksi ovat muodostuneet sellaiset radassa käytetyt objektit joita ei ole saatavilla DLS:ltä eikä tältä foorumilta. En enää muista mistä olen niitä lataillut vuosien varrella, todennäköisesti vähän kaikkialta ja mitään listaa ei tietystikään ole olemassa, koska "kyllähän minä ne muistan ulkoa". ;D Uhkaavasti näyttää myös siltä että koko TS2010 pitäisi asennella uudelleen kun toimii sen verran huonosti. Samalla kävi mielessä siirtyä radan rakentamisessa kokonaan uudemman TANEn puolelle, mutta se taas tarkoittaisi sitä ettei rata toimisi enää TS2010/TS12. Voi olla että TS2010 käyttö kumminkin jatkuu.

Liitteenä pari kuvaa siitä mihin viimeksi on jääty. Edelliset muokkaukset taisin tehdä joskus 2017 alussa. Noita kuvia kattoessa tajusin että ehkä maisemointia olisi syytä jatkaa sivuttaissuunnassa vähän kauemmaksi radasta. Tuo yksi 720m ruudukko eli 360m molemmille puolille ei oikein enää nykymittapuun mukaan tunnu riittävältä.  ;D

Edit: Tajusin äsken tehneeni radan noin 45 astetta väärään ilmansuuntaan. Nivalan kohdalla radan kuuluisi kulkea noin Luode-Kaakko suuntaisesti, mutta pelissä se meneekin Länsi-Itä suuntaisesti. Tätä ei varmaan pysty korjaamaan muuten kuin aloittamalla koko radan alusta alkaen uudelleen? Toisaalta eipä tällä taida olla junasimulaattorissa kovin suurta merkitystä, että haitanneekohan tuo kumminkaan mitään. ::)
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 24, 2019, 21:16:37 kirjoittanut ATSF »
Kirjattu
Aiemmin tunnettiin nimellä Santa_Fe, mutta nyt olen ATSF